Søknad og prøvespill

Søknad

Alle søkere, også tidligere kursdeltakere, må fylle ut online søknad her:  https://ungdomssymfo.fluidreview.com.

Selv om det blir informert om det i søknadsskjemaet, vil du likevel ikke motta en bekreftelsesmail når søknaden er ferdig. Når du har fylt ut søknaden, må du legge både produsentens- og daglig leders epost til din kontaktliste i mailkontoen, da eposter fra disse adressene har tendenser til å havne i spam-mappen.

Vi oppfordrer dere til å like facebooksiden vår:  https://www.facebook.com/ungdomssymfonikerne/

 

SØKNADSFRIST:  TORSDAG 1. MARS 2018

 

Hvem kan søke

Musikkstudenter som kan dokumentere høyt instrumentalt nivå kan søke kurset. Du må være utøvende musikkstudent ved en utdanningsinstitusjon, eller gå på videregående eller folkehøgskole. Aldersgrense for kurset er 18-28 år. Alle interesserte må sende inn søknad.

 

Prøvespill

Fra 2018 avholder vi prøvespill på alle instrumenter for å gi alle søkere en lik mulighet til å få verdifull prøvespillserfaring.

 

Det vil bli avholdt prøvespill på Norges Musikkhøgskole lørdag 21. april og søndag 22.april. Dere må sette av hele dagen frem til 18.00. Prøvespilltider vil bli annonsert, men kan endres inntil dagen før. Vi oppfordrer også søkere fra andre deler av landet til å møte opp på prøvespillet i Oslo da dette gir den beste prøvespillserfaringen.

 

I tillegg vil vi avholde prøvespill ved alle utdanningsinstitusjoner i Norge (Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand) i løpet av uke 15 og 16. Disse prøvespillene vil bli tatt opp på video, og bedømt av juryen i Oslo helgen 21.-22. april i forbindelse med prøvespillet. Datoer og tider for videoprøvespillene vil blir avtalt kort tid etter 1. mars når vi ser hvor mange søkere vi har fra hvert studiested.

 

Studenter i utlandet vil gjøre prøvespill til en oppsatt tid via skype eller annen tilgjengelig teknologi. Dette avtales individuelt etter at søknadsfristen har gått ut.

 

Prøvespillrepertoaret er kun orkesterutdrag. Orkesterutdragene vil bli gjort tilgjengelige på Fluid torsdag 1. mars.

 

Strykere må krysse av i søknadsskjemaet om de ønsker å prøvespille for gruppeleder/konsertmester i tillegg. Slagverkere må krysse av om de ønsker å prøvespille for både slagverk og pauker eller kun en av delene.

Spørsmål rundt søknad og opptak rettes Ungdomssymfonikernes produsent på e-post: producer@ungdomssymfonikerne.no

This post is also available in: enEnglish