Kurs

Vinterkurs 2019

Lørdag 29. desember 2018 til søndag 6. januar 2019

Informasjon om prøvespill finnes under søknad og prøvespill

Påmelding skjer elektronisk via vår søknadsside Fluidreview.

Kunstnerisk innhold

 

Vinterkonsert

  1. januar kl. 18:00: Bakkenteigen Kulturhus, Horten
  2. januar kl. 18:00 Elverumsregionen

 

Dirigent Johannes Gustavsson

 

Solister: Guro Kleven Hagen, fiolin

 Eivind Ringstad, bratsj

 

Program   

  1. Schubert (1797-1828): Symfoni nr. 8 «Den ufullendte»
  2. A. Mozart (1756-1791): Sinfonia Concertante
  3. Beethoven (1770-1827): Symfoni nr. 5

Instruktører 

Instruktørene er erfarne og profilerte orkestermusikere fra de nordiske orkestrene. Flere av dem har også undervisningsstillinger ved nordiske utdanningsinstitusjoner. For vinteren 2019 har foreløpig følgende instruktører bekreftet:

1.fiolin: Anna Gebert
2.fiolin: Terje Skomedal
Bratsj: Ida Bryhn
Cello: Ernst Simon Glaser
Kontrabass: Dan Styffe
Treblås: Leif Arne Pedersen
Messing: Ingemar Roos
Pauker: Tom Vissgren

Kurs i Elverum 

Kursdeltakerne innkvarteres på Elverum folkehøgskole under kurset.

Kurset er kostnadsfritt

Kurset, inkludert opphold og full pensjon på Elverum folkehøgskole, er gratis. Studenter som reiser til eller fra kurset på andre tidspunkter enn oppsatte busser må organisere reisen selv. Mer info under punktet reisestøtte. Vær oppmerksomhet på at kontraktsbrudd kan føre til at søker blir holdt ansvarlig for påløpte utgifter som følge av dette (se avsnitt om permisjoner).

Transport

Det blir arrangert transport fra Norges Musikkhøgskole på oppstartsdagen, lørdag 29. desember. Bussen stopper på Gardermoen flyplass. Tidspunkt for transport kommer. Nærmeste flyplass er Oslo Lufthavn. Stoppested for buss og tog hvis du kommer til Elverum på egenhånd, er Elverum Skysstasjon. Det er to ulike bussruter, som du finner på www.nor-way.no og www.nettbuss.no. Togruter finner du på www.nsb.no.

Reisestøtte

Det er en egenandel for reise på 600 NOK. Vi dekker reiseutgifter mellom 600 og 2000 NOK, altså maks 1400 NOK. Beløpet vil bli utbetalt i starten av kurset. Frist for å levere reiserefusjonsskjema (som du finner i Fluid) og kvitteringer er dagen etter ankomst. Overholder du ikke denne fristen, vil du ikke motta reisestøtte. Det kreves utfylt reiserefusjonsskjema og kvitteringer for samtlige reiser. Dokumentene må være printet ut på forhånd, vi godtar ikke skjema og kvitteringer pr. epost. Vi har dessverre ikke mulighet til å være behjelpelige med å printe ut reisekvitteringer. Reisekostnader tilsvarende rimeligste offentlige transportmiddel dekkes, også ved bruk av bil. Det forutsettes at reisen er fra enten studiested eller hjemsted, og at reisetidspunktet er i tilknytning til kursperioden.

Studiepoeng

Deltakere i Ungdomssymfonikerne har mulighet for å få tildelt studiepoeng fra Norges Musikkhøgskole. Det gis 2 studiepoeng for hvert av programmene på sommerkurset og 2 studiepoeng for vinterkurset; altså til sammen 8 studiepoeng tildeles studenter som har vært med på alle årets program.

Forsikring

Det er studentens ansvar å ha egen syke-, reise- og instrumentforsikring i orden. Ungdomssymfonikerne forsikrer kun instrumenter som er lånt fra Norges musikkhøgskole.

Permisjon

Det gis kun permisjon etter skriftlig søknad til Ungdomssymfonikernes administrasjon. Søkere som trekker seg etter at kontrakten er underskrevet, vil kunne bli holdt ansvarlig for utgifter som påløper organisasjonen som følge av dette, avhengig av årsak. For sykdomsfrafall er det kun sykemelding utstedt av lege som gir gyldig grunn.

This post is also available in: enEnglish