Informasjon om prøvespillet 2018

Also available in: English

I år utvider Ungdomssymfonikerne sitt prøvespill. Vi ønsker å gi alle søkerne våre den viktige erfaringen av å gjennomføre prøvespill, og innfører derfor prøvespill på alle instrumenter. I tillegg til prøvespill i Oslo med jurymedlemmer fra landets ledende orkestre, vil vi også arrangere videoprøvespill på musikkutdanningsinstitusjonene rundt om i landet, samt via Skype for søkere som befinner seg i utlandet. I tillegg vil vi utvide muligheten for alle kandidatene til å få verdifull tilbakemelding fra juryen i etterkant av prøvespillet.

 

Datoer for videoprøvespill:

Tromsø: lørdag 7. april
Trondheim: søndag 8. april
Bergen: tirsdag 10. april
Stavanger: lørdag 14. april
Skype: tirsdag 17. april og onsdag 18. april.

Mail med tidsrammer for prøvespillet har blitt sendt til kandidatene ved hvert sted. Konkret timeplan blir sendt ut en uke før prøvespillet, men kandidatene må påregne endringer frem til dagen før. Kandidatenes fremførelser blir tatt opp på video og deretter vist for juryen under prøvespillet i Oslo.

 

Datoer for prøvespill:

Oslo: lørdag 21. april og søndag 22. april.

Prøvespillet i Oslo vil foregå på Norges Musikkhøgskole, begge dager fra kl. 10. Kandidatene som skal prøvespille har fått mail med hvilken dag de skal spille. Konkret timeplan blir sendt ut en uke før prøvespillet, men kandidatene må påregne endringer frem til dagen før.

 

Repertoar:

Kandidatene skal kun spille orkesterutdrag på prøvespillet, ingen soloverk. Orkesterutdragene ligger tilgjengelige for prøvespillskandidatene i søknadsportalen Fluid Review. Vi ber om at de som prøvespiller på video/Skype spiller utdragene i den rekkefølgen som står på forsiden.

 

Resultat:

Resultatet fra prøvespillet vil bli sendt ut til kandidatene fortløpende uken etter prøvespillet er avsluttet søndag 22. april.

 

Vi ønsker alle masse lykke til og gleder oss til å treffe alle nye og gamle søkere!

Spørsmål rundt søknad og opptak rettes Ungdomssymfonikernes produsent på e-post: producer@ungdomssymfonikerne.no

Del dine tanker

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.