Ungdomssymfonikerne søker ny kunstnerisk leder

Ungdomssymfonikerne er Norges nasjonale ungdomsorkester, og har eksistert siden 1973. Ungdomssymfonikerne nyter i dag stor anerkjennelse som et av Europas ledende ungdomsorkester og består av 100 musikkstudenter i alderen 18-28 år. Det arrangeres to orkesterkurs årlig, et vinterkurs i desember/januar med nyttårskonserter, og et 3-ukers sommerkurs med tre ulike konsertproduksjoner som avsluttes med en turné i inn- og utland.

Ungdomssymfonikernes administrasjon består av to deltidsansatte som har ansvar for driften av orkesteret, og holder til på Sentralen i Oslo.

Vil du være med å utvikle norsk orkestertradisjon videre? Søk her:

Del dine tanker

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.