Program for Vinterkurs 2. – 7. januar er klart!

Husk påmeldingsfrist onsdag 19. oktober!

Vinterkurset:

Dirigent: Peter Szilvay  

Solist: Isa Katharina Gericke, sopran

Solist: Sveinung Bjelland

Kor: Sølvguttene

Konferansier/forteller: Per Sundnes.

Ungdomssymfonikerne er kjent for sin høye musikalske kvalitet, og blir regnet blant de beste i sitt slag i Europa. Orkesteret settes sammen på nytt hvert år. Det rekrutterer høyt kvalifiserte musikkstudenter fra hele Norge, og også fra nordiske og europeiske studiesteder. I en intens vintersamling får omkring 100 studenter anledning til å arbeide med instruktører, dirigenter og solister av høy kvalitet. I vinter vil vi blant annet spille Ildfuglen og Rhasody in Blue på en konsert med Sølvguttene med Peter Szilvay som dirigent. Sist gang Peter Szilvay dirigerte orkesteret ble konserten kåret til årets konsertopplevelse. Det satser vi på i år også, så søk kurset nå.

Del dine tanker

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.